Voor iédereen die zelfstandig verzekeringen wil vergelijken en afsluiten

Verzekeringsadviseur in Zoetermeer

Een verzekeringsadviseur in Zoetermeer of omstreken gezocht? De verzekeringsadviseurs van Assurantie010 zijn werkzaam bij u in de regio en bieden onafhankelijk advies over verzekeringen. Door inzicht in de vele mogelijkheden te verschaffen voorkomen wij dat u het spoor bijster raakt. Maak daarvoor gebruik van onze online vergelijkingstool, te vinden op onze verschillende verzekeringspagina’s.

Een afspraak is ook mogelijk. Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rijtje en adviseren u bij het maken van uw keuze. Dit advies is geheel persoonlijk, gebaseerd op uw situatie. Daarnaast bieden we onze diensten vrijblijvend aan en kost het u niets. Maak dus snel een afspraak met een van onze verzekeringsadviseurs.

Bij Assurantie010 kunt u online verzekeringen vergelijken met onze vergelijkingstool – kosteloos en geheel vrijblijvend.

Adviseur en klant schudden elkaar de hand

Uw onafhankelijke verzekeringsadviseur te Zoetermeer

  • Veel vakkennis dankzij vele jaren ervaring
  • Altijd de beste oplossing
  • Werkzaam in regio Zoetermeer, Capelle aan den IJssel, Schiedam en Vlaardingen
  • Onafhankelijk advies – wij zijn nergens aan verbonden
  • Vrijblijvend advies – u bent ook nergens aan verbonden
  • Flexibiliteit – een afspraak buiten kantooruren is ook mogelijk
  • Advies over verschillende verzekeringen

Persoonlijk advies over verzekeringen

Onze verzekeringsadviseur biedt advies over verzekeringen aan voor particulieren en zakelijke partijen in Zoetermeer en omgeving. Zowel als particulier als onderneming heeft u baat bij het afsluiten van een geschikte polis. U kunt bij ons onder meer terecht voor persoonlijk advies over de volgende verzekeringen:

shutterstock_397568605

Onafhankelijk advies over verzekeringen

Assurantie010 is een zusterbedrijf van Spée & Van der Maden Verzekeringen, een bedrijf van verzekeringsadviseurs dat gevestigd is in Berkel en Rodenrijs. Als zelfstandig bedrijf zijn wij nergens aan verbonden en hebben wij geen voorkeurspartijen voor verzekeraars.

Dat betekent voor u dat u van ons onafhankelijk advies ontvangt. Tijdens de afspraak neemt uw adviseur uw persoonlijke situatie en behoeften met u door. Op basis daarvan geven we een advies over de best af te sluiten verzekeringen.

Vrijblijvend en kosteloos geadviseerd worden

Zoals uitgelegd zitten wij niet aan bepaalde verzekeraars vast en kunnen we daardoor onafhankelijk verzekeringsadvies bieden. De afspraak voor het adviesgesprek is geheel vrijblijvend voor u. Dat betekent dat u zelf ook niet aan ons vast zit. U bent dus niet verplicht in te gaan op de door ons verstrekte aanbevelingen.

Onze verzekeringsadviseur brengt ook geen kosten in rekening. Zo kunt u met onze hulp snel en gemakkelijk verzekeringen vergelijken en maakt u gegarandeerd de beste keuze. Wilt u eerst zelf met een en ander aan de slag gaan? Door middel van onze vergelijkingstool kunt u online verzekeringen vergelijken en deze zelf afsluiten.

bestelverzekering

Neem contact op voor een afspraak

Maak gebruik van onze vergelijkingstool om zelf verzekeringen te kunnen vergelijken.

Heeft u vragen over het afsluiten van een verzekering en wilt u daarvoor een afspraak maken met een verzekeringsadviseur in Zoetermeer? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 010 351 00 10, per e-mail en door middel van het contactformulier op onze website.

Maak een afspraak met onze verzekeringsadviseur in Zoetermeer en krijg hulp bij het maken van de juiste keuze.

 

Over Assurantie010.nl

Assurantie010 is een zusterbedrijf van Spée & Van der Maden Verzekeringen in Berkel en Rodenrijs. Assurantie010 biedt u alle mogelijkheden om snel, eenvoudig en zelfstandig verzekeringen te vergelijken en af te kunnen sluiten. Uniek is dat wij u tevens persoonlijk advies kunnen geven. Het advies van Assurantie010 wordt uitgevoerd door de medewerkers van assurantiebedrijf Spée & Van der Maden Verzekeringen in Berkel en Rodenrijs. Een afspraak  buiten dereguliere kantooruren behoort tot de mogelijkheden. Wilt u meer weten over Spée & Van der Maden Verzekeringen? Kijk dan op onze website www.speevandermaden.nl of neem rechtstreeks contact met ons op per email info@speevandermaden.nl  of per telefoon 010-2990960