Voor iédereen die zelfstandig verzekeringen wil vergelijken en afsluiten

Betrouwbare en flexibele verzekeringsadviseur in Vlaardingen

Wilt u graag de hulp van een verzekeringsadviseur in Vlaardingen inschakelen? Tegenwoordig is het aanbod van verzekeringen en verzekeraars enorm. Daarom is het ook steeds moeilijker geworden om inzicht te krijgen in al die verzekeringen. Wij van Assurantie010 hebben de oplossing: onze uitgebreide vergelijkingstool. Vergelijk eenvoudig, snel en zelfstandig verzekeringen.

Adviseur en klant schudden elkaar de hand

Verzekeringsadviseur met veel ervaring in Vlaardingen

  • Volledig onafhankelijk assurantiebedrijf
  • Snel, eenvoudig en zelfstandig verzekeringen vergelijken en afsluiten
  • Dankzij jarenlange ervaring hebben wij veel vakkennis in huis
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantgerichtheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit staan bij ons centraal
  • Altijd de juiste oplossing
  • Zowel particulieren als zakelijke relaties
  • Vrijblijvend en kosteloos een afspraak maken, ook buiten reguliere kantoortijden mogelijk

Woont u in Vlaardingen of omgeving en zoekt u naar een betrouwbare verzekeringsadviseur? De verzekeringsadviseurs van Assurantie010 helpen u graag met gratis persoonlijk advies. Vul ons contactformulier in en maak vrijblijvend een afspraak met ons. Dat kan zowel binnen als buiten kantooruren.

Vergelijk diverse verzekeringen met elkaar

Wij hebben een groot aantal verzekeringen in onze vergelijkingstool opgenomen. Van een rechtsbijstandverzekering tot aan een reisverzekering voor uw vakantie. Neem gerust een kijkje bij de verzekering die u nodig heeft:

voordelen

Onafhankelijke verzekeringsadviseur in Vlaardingen

Met onze vergelijkingstool vindt u heel gemakkelijk de juiste verzekering voor uw situatie. Mocht u de perfect passende verzekering gevonden hebben, kan u die ook direct online afsluiten. Erg handig en het afsluiten gaat ook heel eenvoudig. Als onafhankelijke verzekeringsadviseur in Vlaardingen zorgen wij er namelijk voor dat de gekozen verzekering tot stand komt.

“Als verzekeringsadviseur in Vlaardingen bieden wij onze hulp aan zowel particulieren als zakelijke relaties aan”

Gratis en vrijblijvend persoonlijk advies

Wanneer u niet de juiste verzekering vindt in onze vergelijkingstool hoeft dat nog geen probleem te zijn. Onze verzekeringsadviseurs bieden u dan gratis persoonlijk advies aan. Wij staan u bij in uw zoektocht naar de meest geschikte verzekering voor bijvoorbeeld uw auto.

Het persoonlijk advies wordt gegeven door de zeer ervaren medewerkers van ons moederbedrijf van Spée & Van der Maden Verzekeringen. Zij voorzien u van deskundig advies en hanteren een zeer persoonlijke aanpak. Ze vinden de juiste oplossing voor u rekening houdende met uw persoonlijke situatie.

“Bij ons vergelijkt u snel, eenvoudig en zelfstandig diverse verzekeringen met elkaar en u kan ze ook direct afsluiten”

bestelverzekering

Uw verzekeringsadviseur in Capelle aan den IJssel en Schiedam

Naast Vlaardingen zijn wij als verzekeringsadviseur ook werkzaam in Capelle aan den IJssel en Schiedam. Wanneer u woont of werkt in een van deze steden, mag u dus ook gebruik maken van onze vergelijkingstool. Op deze manier vindt u de perfect passende verzekering voor elke situatie.

Afspraak maken?

Dankzij onze vergelijkingstool kunt u heel gemakkelijk zelf verzekeringen van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Wanneer u een vraag heeft over het afsluiten van een verzekering kunt u altijd contact opnemen en een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 010 351 00 10, per e-mail. U kunt uiteraard ook het contactformulier op de website invullen.

Over Assurantie010.nl

Assurantie010 is een zusterbedrijf van Spée & Van der Maden Verzekeringen in Berkel en Rodenrijs. Assurantie010 biedt u alle mogelijkheden om snel, eenvoudig en zelfstandig verzekeringen te vergelijken en af te kunnen sluiten. Uniek is dat wij u tevens persoonlijk advies kunnen geven. Het advies van Assurantie010 wordt uitgevoerd door de medewerkers van assurantiebedrijf Spée & Van der Maden Verzekeringen in Berkel en Rodenrijs. Een afspraak  buiten dereguliere kantooruren behoort tot de mogelijkheden. Wilt u meer weten over Spée & Van der Maden Verzekeringen? Kijk dan op onze website www.speevandermaden.nl of neem rechtstreeks contact met ons op per email info@speevandermaden.nl  of per telefoon 010-2990960