Voor iédereen die zelfstandig verzekeringen wil vergelijken en afsluiten

Verzekeringsadviseur in Schiedam en omstreken

Verzekeringsadviseur in Schiedam en omgeving gezocht? Wij van Assurantie010 bieden u een vergelijkingstool aan waarmee u heel gemakkelijk de juiste verzekering zoekt. Vervolgens kunt u deze verzekering meteen afsluiten.

Wanneer u er niet helemaal uit komt bieden wij u deskundig advies. Dit doen we geheel vrijblijvend en kosteloos. U geniet hierbij van klantgerichtheid, betrouwbaarheid en zo groot mogelijke flexibiliteit.

Adviseur en klant schudden elkaar de hand

Onafhankelijke verzekeringsadviseur te Schiedam

  • Onafhankelijke verzekeringsadviseurs in Schiedam
  • Jarenlange ervaring en veel vakkennis
  • Altijd de juiste oplossing
  • Klantgericht, betrouwbaar en flexibel
  • Vrijblijvend en kosteloos persoonlijk adviesgesprek, zowel binnen als buiten kantoortijden

Wij helpen u met het vinden van de juiste verzekering. Gebruik de tool en kom er achter welke verzekering bij uw situatie past. Lukt het niet om een passende verzekering te vinden? In dit geval helpen we u op deskundige wijze verder middels gratis persoonlijk advies. Vul het contactformulier in en maak een afspraak.

Snel, eenvoudig en zelfstandig

Iedereen heeft met verzekeringen te maken. Echter kan het nog best lastig zijn om te bepalen welk product u nodig heeft. Er is immers een enorm aanbod aan verzekeringen en verzekeraars. Wij bieden u als verzekeringsadviseur in Schiedam een oplossing voor dit probleem.

Zo geven we u de mogelijkheid om snel, eenvoudig en geheel zelfstandig een perfect passende verzekering af te sluiten. Dit kunt u doen door onze eigen vergelijkingstool te gebruiken. Vervolgens kunt u direct een verzekering afsluiten.

Uw persoonlijke verzekeringsadviseur in Schiedam voor bedrijf en privébezittingen

voordelen

Verzekeringen vergelijken

Middels deze vergelijkingstool kunt u verzekeringen van een hoop maatschappijen met elkaar vergelijken. Van een autoverzekering tot aan een inboedelverzekering voor uw woning:

Voor particulieren en zakelijke relaties

Wij bieden verzekeringsadvies aan zowel particulieren als aan zakelijke relaties. Misschien zijn de kinderen uit huis en denkt u dat u beter een andere polis kunt afsluiten. Het kan ook zo zijn dat u een transportbedrijf heeft en een passende bestelauto verzekering zoekt. Wij bieden in beide gevallen uitkomst.

Persoonlijk advies

Het kan natuurlijk zo zijn dat u ondanks onze vergelijkingstool geen geschikte verzekering vindt. Dat is geen enkel probleem. Als onafhankelijke verzekeringsadviseurs in Schiedam bieden wij hulp tijdens de zoektocht naar de juiste verzekering. Graag helpen we u bij het afsluiten van een passende polis.

In dat geval voorzien we u van persoonlijk advies. U wordt in persoonlijk advies voorzien door de adviseurs van Spée & Van der Maden Verzekeringen. Hiervoor kunt u binnen en buiten reguliere kantoortijden geheel gratis en vrijblijvend terecht.

bestelverzekering

Gebruik de vergelijkingstool of neem contact op

Gebruik de vergelijkingstool op onze website en sluit de verzekering af die bij uw situatie past.

Wanneer u er niet uit komt kunt u bij Spée & Van der Maden Verzekeringen terecht voor gratis persoonlijk advies. U kunt hier zowel binnen kantoortijden, als buiten reguliere kantooruren terecht voor een afspraak. Wij zijn zeer flexibel.

Neem voor advies van de verzekeringsadviseur in Schiedam, Vlaardingen en Capelle aan den Ijssel contact met ons op. Vul het contactformulier in. Dan komen we zo voorspoedig mogelijk bij u terug.

Afspraak maken?

Dankzij onze vergelijkingstool kunt u heel gemakkelijk zelf verzekeringen van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Wanneer u een vraag heeft over het afsluiten van een verzekering kunt u altijd contact opnemen en een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 010 351 00 10, per e-mail. U kunt uiteraard ook het contactformulier op de website invullen.

Over Assurantie010.nl

Assurantie010 is een zusterbedrijf van Spée & Van der Maden Verzekeringen in Berkel en Rodenrijs. Assurantie010 biedt u alle mogelijkheden om snel, eenvoudig en zelfstandig verzekeringen te vergelijken en af te kunnen sluiten. Uniek is dat wij u tevens persoonlijk advies kunnen geven. Het advies van Assurantie010 wordt uitgevoerd door de medewerkers van assurantiebedrijf Spée & Van der Maden Verzekeringen in Berkel en Rodenrijs. Een afspraak  buiten dereguliere kantooruren behoort tot de mogelijkheden. Wilt u meer weten over Spée & Van der Maden Verzekeringen? Kijk dan op onze website www.speevandermaden.nl of neem rechtstreeks contact met ons op per email info@speevandermaden.nl  of per telefoon 010-2990960