Voor iédereen die zelfstandig verzekeringen wil vergelijken en afsluiten

Verzekeringsadviseur in Rotterdam en omstreken

Verzekeringsadviseur in Rotterdam gezocht? Dan zit u goed bij Assurantie010. U hebt ongetwijfeld met verzekeringen te maken maar hoe bepaalt u welk product het beste is? Bij ons kunt u snel, eenvoudig en zelfstandig verzekeringen vergelijken en direct afsluiten.

Wij bieden u een vergelijkingstool voor de meeste verzekeringen. Het kan namelijk behoorlijk lastig zijn om een verzekering te vinden die perfect bij u past. Zodra u de juiste verzekering hebt gevonden, kunt u deze direct afsluiten.

Adviseur en klant schudden elkaar de hand

Verzekering afsluiten bij Assurantie010

 • Onafhankelijk assurantiebedrijf gevestigd in de regio Rotterdam;
 • Zelf premie berekenen en direct af te sluiten;
 • Keuze uit meerdere verzekeraars;
 • Bij geen match is maatwerk mogelijk;
 • Oplopende korting bij twee of meer afgesloten verzekeringen;
 • Mogelijkheid voor kosteloos persoonlijk advies;
 • Een eigen digitale polis ordner 24/7 beschikbaar;
 • Direct contact.

Sluit via onze website eenvoudig een verzekering af. Komt u er niet helemaal uit? Spée & Van der Maden verzekering in Berkel en Rodenrijs kan u persoonlijk advies geven. U kunt ook contact met ons opnemen als u er niet uit komt.

De juiste verzekering voor u

Als u bij ons de verzekeringen vergelijkt, kunt u uit diverse verzekeraars kiezen. Het is mogelijk om via onze handige rekentools zelf de premie te berekenen. U kunt dan direct de verzekering afsluiten. De keuze voor een verzekering is altijd uiterst persoonlijk. Daarom bieden wij een tool om diverse verzekeringen met elkaar te vergelijken zodat u tot de beste keuze kunt komen.

U kunt bij ons uit diverse verzekeraars kiezen door middel van onze handige rekentool

voordelen

Diverse verzekeringen afsluiten

U kunt via onze website diverse verzekeringen afsluiten. Wij hebben de verschillende verzekeringen voor u op een rijtje gezet:

 • Alles in 1 verzekeringspakket;
 • Autoverzekering;
 • Bestelauto;
 • Reis/annulering verzekering;
 • Rechtsbijstandverzekering;
 • Aansprakelijkheidsverzekering;
 • Inboedelverzekering;
 • Woonhuisverzekering.

Advies voor uw verzekering

Wij zijn een assurantiebedrijf en bieden u alle mogelijkheden om direct de juiste verzekering af te sluiten. Het kan natuurlijk zijn dat u graag nog advies wilt voordat u een verzekering afsluit. Ons zusterbedrijf Spée & Van der Maden Verzekeringen in Berkel en Rodenrijs kan u voorzien van alle informatie die u behoeft.

U krijgt hier persoonlijk advies. Ook is een afspraak buiten de reguliere kantooruren mogelijk. Bij dit zusterbedrijf krijgt u advies dat wordt gegeven met jarenlange ervaring, vakkennis en een persoonlijke aanpak. Er wordt altijd rekening gehouden met uw persoonlijke situatie. Het advies is altijd vrijblijvend en kosteloos.

U vergelijkt zeer eenvoudig alle verzekeringen en kunt de gewenste verzekering direct afsluiten

bestelverzekering

Autoverzekering in Rotterdam

Een van de mogelijke verzekeringen die u via ons kunt afsluiten is een autoverzekering in Rotterdam. U vult op onze website de rekentool in. Deze rekentool spreekt voor zich. Mocht u ergens toch niet uit komen, staat er overal extra informatie achter. Indien de verzekering die er uit komt u aanstaat, kunt u deze autoverzekering direct afsluiten.

Vergelijk de verzekeringen

Gebruik direct een van de rekentools op onze website om de juiste verzekering te vinden voor uw situatie. Indien u er echt niet uit komt, kunt u contact met ons opnemen. Voor advies kunt u contact opnemen met Spée & Van der Maden in Berkel en Rodenrijs. Zij geven u altijd goed advies.

Over Assurantie010.nl

Assurantie010 is een zusterbedrijf van Spée & Van der Maden Verzekeringen in Berkel en Rodenrijs. Assurantie010 biedt u alle mogelijkheden om snel, eenvoudig en zelfstandig verzekeringen te vergelijken en af te kunnen sluiten. Uniek is dat wij u tevens persoonlijk advies kunnen geven. Het advies van Assurantie010 wordt uitgevoerd door de medewerkers van assurantiebedrijf Spée & Van der Maden Verzekeringen in Berkel en Rodenrijs. Een afspraak  buiten dereguliere kantooruren behoort tot de mogelijkheden. Wilt u meer weten over Spée & Van der Maden Verzekeringen? Kijk dan op onze website www.speevandermaden.nl of neem rechtstreeks contact met ons op per email info@speevandermaden.nl  of per telefoon 010-2990960