Voor iédereen die zelfstandig verzekeringen wil vergelijken en afsluiten

Onafhankelijke verzekeringsadviseur Capelle aan den IJssel

Vindt u het lastig om een zicht te krijgen in het enorme aanbod van verzekeringen en verzekeraars? Dan zit u goed bij Assurantie010: de verzekeringsadviseur nabij Capelle aan den IJssel. Onze adviseurs hebben namelijk een uitgebreide vergelijkingstool opgezet. Hiermee kunt u eenvoudig, snel en zelfstandig verzekeringen vergelijken. Zo krijgt u gemakkelijk zicht op het grote aanbod!

Adviseur en klant schudden elkaar de hand

Maak uw keuze uit onze verzekeringen

In onze vergelijkingstool zijn een groot aantal verzekeringen opgenomen. Bent u op zoek naar een van de onderstaande verzekeringen? Dan krijgt u er dankzij onze tool makkelijker zicht op. Neem vrijblijvend contact op, of bekijk de mogelijkheden:

Direct afsluiten of persoonlijk advies ontvangen?

Heeft u een verzekering gevonden die aansluit bij uw persoonlijke wensen? Dan kunt u deze direct afsluiten bij onze verzekeringsadviseurs. Twijfelt u nog tussen enkele verzekeringen? Dan geven onze adviseurs u graag vrijblijvend advies.

Ons advies wordt gegeven door de medewerkers van Spée & Van der Maden Verzekeringen. Het moederbedrijf van Assurantie010. Neem hiervoor contact met ons op en ontvang kosteloos advies van een professionele adviseur.

“Ons doel als verzekeringsadviseur (dichtbij Capelle aan den IJssel) is ervoor zorgen dat u zicht krijgt en de juiste keuze maakt”

voordelen

Verzekeringsadviseur Capelle aan den IJssel met veel voordelen

Als u voor onze verzekeringsadviseurs kiest, dan geniet u van meerdere voordelen. Namelijk van onze:

  • Uitgebreide verzekeringstool
  • Mogelijkheid om zelfstandig verzekeringen te vergelijken en af te sluiten
  • Persoonlijke aanpak van onze adviseurs
  • Ervaren medewerkers die u graag vrijblijvend advies geven
  • Jarenlange opgebouwde vakkennis
  • Flexibiliteit – afspraken buiten reguliere kantooruren zijn mogelijk

Autoverzekering

Een autoverzekering in Capelle aan den IJssel afsluiten? Wanneer u een nieuwe auto heeft, wilt u natuurlijk zeker weten dat eventuele schade gedekt wordt. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Daarom is het wettelijk verplicht om ten minste een WA verzekering af te sluiten. Die verzekering kunt u afsluiten bij verschillende verzekeringsmaatschappijen.

De juiste autoverzekering is per persoon verschillend. Dit kan het maken van de juiste keuze voor uw situatie zeer lastig maken. Er zijn immers zo veel zaken factoren die de hoogte van de premie bepalen. Wij maken het maken van de juiste keuze een stuk duidelijker en gemakkelijker voor u. Geef gerust bij ons aan welk product u wenst. Dan zorgen wij ervoor dat de gewenste verzekering tot stand komt.

bestelverzekering

Ontvang vrijblijvend advies - verzekeringsadviseur Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een professionele verzekeringsadviseur? En woont u in de omgeving van Capelle aan den IJssel? Zoek dan niet verder! Wij voorzien u graag van vrijblijvend en kosteloos advies. Bekijk alvast de verzekeringen. Dat u de juiste keuze maakt, staat bij onze adviseurs op de eerste plaats.

 

“Onze verzekeringsadviseurs nabij Capelle aan den IJssel geven u graag vrijblijvend en kosteloos advies”

Afspraak maken?

Dankzij onze vergelijkingstool kunt u heel gemakkelijk zelf verzekeringen van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Wanneer u een vraag heeft over het afsluiten van een verzekering kunt u altijd contact opnemen en een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 010 351 00 10, per e-mail. U kunt uiteraard ook het contactformulier op de website invullen.

Over Assurantie010.nl

Assurantie010 is een zusterbedrijf van Spée & Van der Maden Verzekeringen in Berkel en Rodenrijs. Assurantie010 biedt u alle mogelijkheden om snel, eenvoudig en zelfstandig verzekeringen te vergelijken en af te kunnen sluiten. Uniek is dat wij u tevens persoonlijk advies kunnen geven. Het advies van Assurantie010 wordt uitgevoerd door de medewerkers van assurantiebedrijf Spée & Van der Maden Verzekeringen in Berkel en Rodenrijs. Een afspraak  buiten dereguliere kantooruren behoort tot de mogelijkheden. Wilt u meer weten over Spée & Van der Maden Verzekeringen? Kijk dan op onze website www.speevandermaden.nl of neem rechtstreeks contact met ons op per email info@speevandermaden.nl  of per telefoon 010-2990960