Voor iédereen die zelfstandig verzekeringen wil vergelijken en afsluiten

Verzekeringsadviseur in Berkel en Rodenrijs gezocht?

Verzekeringsadviseur in Berkel en Rodenrijs gezocht? Voor onafhankelijk advies in de regio kunt u terecht bij de onafhankelijke verzekeringsadviseurs van Assurantie010. Wij zorgen er middels onze handige vergelijkingstool voor dat u de juiste verzekering vindt voor uw situatie. Deze tool vindt u op de verschillende verzekeringspagina’s.

De juiste keuze voor een verzekering is heel persoonlijk. Daarnaast kunt u ook een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek waarin we kosteloos de mogelijke verzekeringen bespreken.

Adviseur en klant schudden elkaar de hand

Professionele verzekeringsadviseur te Berkel en Rodenrijs

Waarom kiezen voor Assurantie010 in de omgeving van Berkel en Rodenrijs? We zetten de voordelen voor u op een rij:

  • Veel vakkennis dankzij vele jaren ervaring
  • Altijd de beste oplossing
  • Werkzaam in regio Zoetermeer, Capelle aan den IJssel, Schiedam en Vlaardingen
  • Onafhankelijk – wij zijn nergens aan verbonden
  • Vrijblijvend – u bent ook nergens aan verbonden
  • Flexibiliteit – een afspraak buiten kantooruren is ook mogelijk
  • Advies over verschillende verzekeringen

Van een autoverzekering tot een rechtsbijstandsverzekering

Wij bieden u als verzekeringsadviseur kosteloos en vrijblijvend advies over een verscheidenheid aan verzekeringen. Zowel aan particulieren in de omgeving van Berkel en Rodenrijs, als aan zakelijke partijen. Zo kunt u bij ons terecht voor passend advies over een:

voordelen

Onafhankelijke verzekeringsadviseur

Wanneer u in zee gaat met een verzekeringsadviseur, wilt u natuurlijk zeker weten dat het een onafhankelijke verzekeringsadviseur in Berkel en Rodenrijs betreft. U zit bij ons goed, doordat wij een bedrijf zijn dat nergens aan verbonden is. Daarnaast hebben wij geen voorkeurspartijen voor verzekeraars.

Zodoende krijgt u van ons altijd onafhankelijk advies op basis van uw behoeften en persoonlijke situatie. Vervolgens adviseren we u over de verzekering die het best aansluit bij uw situatie.

Vergelijkingstool

De keuze voor de juiste verzekering is puur persoonlijk. Daarom bieden we u een vergelijkingstool aan waarmee u de meeste verzekeringen kunt vergelijken en uw premie kunt berekenen.

Zodra u de juiste verzekering gevonden heeft, kunt u die direct afsluiten via onze website. Makkelijker kan niet! Wanneer u er zelf niet helemaal uit komt, fungeren wij graag als uw verzekeringsadviseur in Berkel en Rodenrijs.

bestelverzekering

Gratis adviesgesprek

Tijdens het gratis adviesgesprek voorzien we u – geheel kosteloos en vrijblijvend – van advies. Dat deze afspraak vrijblijvend en kosteloos is, betekent dat u nergens aan vast zit en onze dienstverlening u niets kost. Wanneer wij u een aanbeveling doet, bent u niet verplicht deze op te volgen.

“Waarmee kunnen wij u helpen?”

Afspraak maken?

Dankzij onze vergelijkingstool kunt u heel gemakkelijk zelf verzekeringen van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Wanneer u een vraag heeft over het afsluiten van een verzekering kunt u altijd contact opnemen en een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 010 351 00 10, per e-mail. U kunt uiteraard ook het contactformulier op de website invullen.

Over Assurantie010.nl

Assurantie010 is een zusterbedrijf van Spée & Van der Maden Verzekeringen in Berkel en Rodenrijs. Assurantie010 biedt u alle mogelijkheden om snel, eenvoudig en zelfstandig verzekeringen te vergelijken en af te kunnen sluiten. Uniek is dat wij u tevens persoonlijk advies kunnen geven. Het advies van Assurantie010 wordt uitgevoerd door de medewerkers van assurantiebedrijf Spée & Van der Maden Verzekeringen in Berkel en Rodenrijs. Een afspraak  buiten dereguliere kantooruren behoort tot de mogelijkheden. Wilt u meer weten over Spée & Van der Maden Verzekeringen? Kijk dan op onze website www.speevandermaden.nl of neem rechtstreeks contact met ons op per email info@speevandermaden.nl  of per telefoon 010-2990960