Bestelauto

Onafhankelijk assurantiebedrijf geworteld in de regio Rotterdam
Zelf premie berekenen en direct  af te sluiten
Keuze uit meerdere verzekeraars
Bij geen match is maatwerk mogelijk

Oplopende korting bij twee of meer afgesloten verzekeringen
Mogelijkheid voor kosteloos persoonlijk advies
Een eigen digitale polisordner  24/7 beschikbaar
Direct contact

De nieuwe auto is een feit. Hoe zuinig u ook bent op uw aanwinst, een ongeluk zit in een klein hoekje. De schade kan dan niet te overzien zijn. Het is dan ook niet gek dat het wettelijk verplicht is om een auto op zijn minst W.A. te verzekeren. Dit kunt u doen bij verschillende maatschappijen. De premie die u betaalt hangt af van een aantal zaken. Met onderstaand formulier wordt in een paar muisklikken duidelijk welke verzekering het beste bij u past en wat de premie is.

U geeft ons aan welk product u graag wilt afsluiten en wij zorgen ervoor dat de gekozen verzekering tot stand komt. Dit traject loopt volledig online via onze website en door middel van e-mail. Let op! Sluit alleen een financieel product op basis van Execution Only af wanneer u zelf over voldoende kennis en ervaring beschikt ten aanzien van de verzekering die u wilt afsluiten. U kunt ons in geval van Execution Only op geen enkele manier verantwoordelijk houden voor de door u gemaakte keuzes. Twijfelt u? Neem dan contact met ons op via de contactbutton, per email info@assurantie010.nl of per telefoon 010-3510010.

Voordat u de verzekering zelf afsluit bekijk hier dan de verzekeringskaarten met de belangrijkste kenmerken en de daarbij behorende risico's.