Voor iédereen die zelfstandig verzekeringen wil vergelijken en afsluiten

Autoverzekering in Rotterdam

Heeft u een autoverzekering in Rotterdam nodig voor uw nieuwe auto? Er zijn vele verzekeraars die verschillende autoverzekeringen aanbieden. Maar welke verzekering is de beste keuze voor uw situatie én uw auto? Om dit te bepalen is het verstandig om verzekeringen zoveel mogelijk met elkaar te vergelijken. Dit doet u met behulp van de autoverzekering rekentool van Assurantie010.

Wij hebben een uitgebreide vergelijkingstool opgezet, zodat u de beste autoverzekering in Rotterdam kunt vinden. Hiermee kunt u snel, eenvoudig en zelfstandig verzekeringen vergelijken en direct afsluiten. Begin vandaag nog met uw premieberekening!

architecture-business-chair-931887

Autoverzekering in Rotterdam berekenen en afsluiten

 • Onafhankelijk verzekeringsbedrijf gevestigd in de regio Rotterdam
 • Autoverzekering rekentool
 • Bereken zelf uw premie en sluit de verzekering direct af
 • Keuze uit meerdere verzekeraars
 • Maatwerk is mogelijk bij geen verzekeringsmatch
 • Oplopende korting bij twee of meer afgesloten verzekeringen
 • Vrijblijvend persoonlijk advies door ervaren verzekeringsadviseur in Rotterdam
 • Een eigen digitale polis ordner 24/7 beschikbaar
 • Jarenlange opgebouwde vakkennis
 • Direct contact, ook afspraken buiten kantooruren zijn mogelijk

 

Welke autoverzekering in Rotterdam heb ik nodig?

Met een autoverzekering in Rotterdam verzekert u zich tegen schade die u aan andere auto’s of personen aanbrengt bij een aanrijding. Ook kunt u ervoor kiezen om schade aan uw eigen auto te verzekeren in Rotterdam. U weet waarschijnlijk wel dat een WA verzekering (wettelijke aansprakelijkheidsverzekering) verplicht is voor autobezitters in Nederland. Echter bestaan er WA verzekeringen met verschillende dekkingen.

De dekking die het meest geschikt is voor uw situatie

Welke dekking is het meest geschikt voor u? De premie die u betaalt, hangt af van meerdere factoren. Namelijk: het type auto, het aantal schadevrije jaren, de kilometrage, de leeftijd van de bestuurder én de woonplaats. Rotterdam is een grote en drukke stad waar in vergelijking met kleinere steden meer schade wordt gereden en geclaimd.

Autoverzekering in Rotterdam vergelijken en afsluiten

WA, WA Plus of All Risk?

Uit welke autoverzekeringen kunt u kiezen? Verzekeraars maken onderscheid in drie verzekeringen:

 • WA autoverzekering: dekt de schade die u met uw auto aan anderen toebrengt.
 • WA PLUS (Beperkt Casco): u verzekert zich voor schade aan derden en onvoorziene schade aan uw eigen auto, zoals ruitschade, stormschade of inbraak.
 • All Risk (WA met Volledig Casco): meest uitgebreide dekkingsvorm. Ook vandalisme en autoschade door eigen schuld worden vergoed.

Verzekeringsadviseur in Rotterdam

De keuze is aan u: gaat u voor de minimale dekking of de aanvullende autoverzekering in Rotterdam? Als uw auto ouder is dan 10 jaar is een WA verzekering voldoende. Mocht u een dure auto aangeschaft hebben die lang zijn waarde behoudt, is een All Risk verzekering (WA met Volledig Casco) een betere optie.

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste autoverzekering uit te kiezen. Onze verzekeringsadviseur in Rotterdam geeft u graag vrijblijvend en gratis advies. Zo wordt het maken van de juiste keuze een stuk duidelijker en gemakkelijker voor u.

bestelverzekering

Bereken vrijblijvend en anoniem uw autoverzekering in Rotterdam

Onze autoverzekering rekentool is geheel vrijblijvend en anoniem te gebruiken. Vul de gegevens in van de persoon die het meeste in de auto rijdt en bereken de premie. Bent u tevreden met de premie? Dan kunt u de autoverzekering in Rotterdam direct afsluiten.

 

“Hulp nodig? Maak gebruik van gratis en vrijblijvend advies door onze verzekeringsadviseur in Rotterdam”

Gebruik direct onze autoverzekering rekentool!

Zelfstandig en snel uw eigen autoverzekering in Rotterdam afsluiten? Maak dan kennis met onze premieberekeningstool. U vergelijkt zelf autoverzekeringen van meerdere verzekeraars. Mocht u er niet uitkomen met het invullen, neem dan gerust contact met ons op.

Ons telefoonnummer is 010-3510010. U kunt ons ook bereiken via het contactformulier, of stuur een e-mail naar info@assurantie010.nl.

Over Assurantie010.nl

Assurantie010 is een zusterbedrijf van Spée & Van der Maden Verzekeringen in Berkel en Rodenrijs. Assurantie010 biedt u alle mogelijkheden om snel, eenvoudig en zelfstandig verzekeringen te vergelijken en af te kunnen sluiten. Uniek is dat wij u tevens persoonlijk advies kunnen geven. Het advies van Assurantie010 wordt uitgevoerd door de medewerkers van assurantiebedrijf Spée & Van der Maden Verzekeringen in Berkel en Rodenrijs. Een afspraak  buiten dereguliere kantooruren behoort tot de mogelijkheden. Wilt u meer weten over Spée & Van der Maden Verzekeringen? Kijk dan op onze website www.speevandermaden.nl of neem rechtstreeks contact met ons op per email info@speevandermaden.nl  of per telefoon 010-2990960