Voor iédereen die zelfstandig verzekeringen wil vergelijken en afsluiten

Autoverzekering in Barendrecht

Zoekt u naar een autoverzekering in Barendrecht voor uw net aangeschafte auto? Dan wilt u waarschijnlijk diverse autoverzekeringen overzichtelijk kunnen vergelijken. Er zijn veel verzekeraars in Nederland die autoverzekeringen aanbieden, waardoor u dit overzicht kunt verliezen. Precies daarom hebben we het u hier makkelijk gemaakt. In onze uitgebreide vergelijkingstool kunt u snel, eenvoudig en zelfstandig autoverzekeringen vergelijken en de beste uit uw test direct afsluiten. We helpen u achterhalen welke verzekering het beste bij uw situatie én uw auto past.

Begin direct met uw premieberekening in de autoverzekering rekentool van Assurantie010! 

Autoverzekering in Rotterdam vergelijken en afsluiten

Autoverzekering in Barendrecht berekenen en afsluiten

 • Toegankelijke online autoverzekering rekentool
 • Bereken zelf uw premie en sluit de verzekering direct af
 • Keuze uit meerdere verzekeraars
 • Onafhankelijk verzekeringsbedrijf geworteld in de regio Rotterdam
 • Jarenlange opgebouwde vakkennis
 • Oplopende korting bij twee of meer afgesloten verzekeringen
 • Vrijblijvend persoonlijk advies door ervaren verzekeringsadviseur in Barendrecht en omgeving
 • Een eigen digitale polis ordner 24/7 beschikbaar
 • Maatwerk is mogelijk bij geen verzekeringsmatch
 • Direct contact, ook afspraken buiten kantooruren zijn mogelijk

 

Hoe kies ik een autoverzekering in Barendrecht die past bij mij?

Met een autoverzekering in Barendrecht verzekert u zich tegen schade die u aan andere auto’s of personen aanbrengt bij een aanrijding. Dat is wat valt binnen een standaard autoverzekering, schade bij een ander. Daarnaast kunt u zich aanvullend verzekeren, wat inhoudt dat u ook verzekert bent voor schade aan uw eigen auto. De WA verzekering (wettelijke aansprakelijkheidsverzekering) is in Nederland verplicht voor autobezitters. Daarbinnen bestaan verschillende dekkingen.

Voor het bepalen van de beste dekking voor u, kijken we naar verschillende factoren:

 • Het type auto
 • Het aantal schadevrije jaren dat u heeft
 • De kilometrage
 • De leeftijd van de bestuurder
 • Uw woonplaats

Bij woonplaats wordt gekeken naar de verkeersschadecijfers van de betreffende stad. In drukkere steden wordt veelal meer schade gereden en geclaimd. Dit kan van invloed zijn op de premie die u betaalt.

 

Autoverzekering Barendrecht

Uit welke autoverzekeringen kunt u kiezen?

Gaat u voor een WA, WA Plus of All Risk verzekering? En wat zijn de verschillen? We hebben ze voor u op een rij gezet:

 • WA autoverzekering: dekt de schade die u met uw auto aan anderen toebrengt.
 • WA PLUS (Beperkt Casco): u verzekert zich voor schade aan derden en onvoorziene schade aan uw eigen auto, zoals ruitschade, stormschade of inbraak.
 • All Risk (WA met Volledig Casco): meest uitgebreide dekkingsvorm. Ook vandalisme en autoschade door eigen schuld worden vergoed.

Verzekeringsadviseur in Barendrecht

Het is altijd aan u: gaat u voor de minimale schadedekking, oftewel de wettelijk verplichte WA autoverzekering in Barendrecht, of kiest u voor een bredere dekking? Als u de keuze lastig vindt, kunt u altijd nog gratis bij onze verzekeringsadviseur in Barendrecht terecht voor persoonlijk advies. Dit kan ervoor zorgen dat u zekerder achter uw keuze staat.

Een handige maatstaf is de volgende: is uw auto ouder dan 10 jaar? Dan is een WA verzekering voldoende. Schaft u een dure auto aan die nog lang zijn waarde behoudt? Dan is een All Risk verzekering een betere (veiligere) optie. De middenweg is de WA Plus met beperkte Casco.

Verzekeringsadviseur Barendrecht

Gebruik de gratis rekentool

Gebruikmaken van onze autoverzekering rekentool is geheel vrijblijvend, gratis en anoniem. Om een goede inschatting te maken van welke autoverzekering in Barendrecht het beste bij uw situatie past, dient u wel de gegevens in te vullen van de persoon die het meeste in de auto rijdt. We slaan die gegevens niet op, waardoor u geheel vrijblijvend de tool kunt gebruiken. Bent u tevreden met de premie? Dan kunt u de verzekering direct afsluiten.

 

“Toch ook graag persoonlijk advies? Dan kun je altijd nog vrijblijvend en gratis terecht bij onze verzekeringsadviseur in Barendrecht”

Online uw autoverzekering in Barendrecht berekenen

Wanneer u snel en zelfstandig online uw autoverzekering voor in Barendrecht wilt kunnen berekenen, is onze autoverzekering rekentool ideaal. Zorg dat u de persoonlijke gegevens van de bestuurder bij de hand hebt en vul de rekentool in om uw premie te berekenen. U ziet direct hoeveel u aan welke verzekeraar betaalt aan premie en kunt dit overzichtelijk vergelijken. De beste optie kunt u direct afsluiten. En klaar! Vragen of hulp nodig bij het invullen? Neem dan gerust contact met ons op.

U kunt ons telefonisch bereiken via: 010-3510010. Of vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@assurantie010.nl.

 

Over Assurantie010.nl

Assurantie010 is een zusterbedrijf van Spée & Van der Maden Verzekeringen in Berkel en Rodenrijs. Assurantie010 biedt u alle mogelijkheden om snel, eenvoudig en zelfstandig verzekeringen te vergelijken en af te kunnen sluiten. Uniek is dat wij u tevens persoonlijk advies kunnen geven. Het advies van Assurantie010 wordt uitgevoerd door de medewerkers van assurantiebedrijf Spée & Van der Maden Verzekeringen in Berkel en Rodenrijs. Een afspraak  buiten dereguliere kantooruren behoort tot de mogelijkheden. Wilt u meer weten over Spée & Van der Maden Verzekeringen? Kijk dan op onze website www.speevandermaden.nl of neem rechtstreeks contact met ons op per email info@speevandermaden.nl  of per telefoon 010-2990960