Voor iédereen die zelfstandig verzekeringen wil vergelijken en afsluiten

Autoverzekering in Capelle Aan Den IJssel

Hebt u een nieuwe auto gekocht en bent u op zoek naar een goedkope autoverzekering Capelle Aan den IJssel? Dan hebt u waarschijnlijk al gemerkt dat er enorm veel autoverzekeraars zijn die diverse verzekeringen aanbieden. U zoekt dan ook een overzichtelijke en snelle manier om deze autoverzekeringen te vergelijken.

Dankzij onze uitgebreide en eenvoudige vergelijkingstool kan u in een paar seconden een passende autoverzekering vinden en deze ook meteen afsluiten. Bereken de verzekeringspremie van uw auto in een paar simpele stappen met de handige rekentool van Assurantie010!

architecture-business-chair-931887

Een autoverzekering Capelle Aan Den IJssel die bij uw situatie past

Een standaard autoverzekering verzekert u tegen schade die u met uw auto bij anderen veroorzaakt. Er zijn verschillende factoren waar u rekening mee moet houden om de beste dekking te bepalen. Zo zal het type auto, het aantal opgebouwde schadevrije jaren, de kilometrage, uw leeftijd en uw woonplaats doorslaggevend zijn bij de keuze voor een geschikte verzekering voor uw auto.

WA, WA PLUS, WA of ALL RISK verzekering

In Nederland moet elke autobezitter verplicht een standaard WA verzekering afsluiten. De meeste autoverzekeraars onderscheiden drie soorten verzekeringen:

  • Standaard WA autoverzekering: Deze standaard verzekering dekt schade die u met uw wagen aan anderen en andere auto’s toebrengt.
  • WA Plus autoverzekering (beperkt casco): Met deze dekking verzekert u zich voor onvoorziene schade aan uw auto, zoals brandschade, diefstal of ruitschade.
  • ALL Risk autoverzekering (WA met volledige casco): De meest volledige dekking waarbij ongeveer alle schade aan uw auto vergoed wordt.

Aanvullende dekkingen

Gaat uw voorkeur uit naar een WA of een WA PLUS verzekering, dan kan u eventueel voor een aanvullende autoverzekering Capelle Aan Den IJssel kiezen. Dit zijn specifieke verzekeringen die u afsluit om fysieke en materiële schade van de bestuurder en de inzittenden, juridische bijstand of pechhulp te dekken.

Autoverzekering in Rotterdam vergelijken en afsluiten

Verzekeringsadviseur in Capelle aan den IJssel

Vindt u het kiezen van de juiste autoverzekering een lastige zaak en komt u er niet alleen uit, dan kan u steeds gratis onze verzekeringsadviseur in Capelle aan den IJssel raadplegen. Deze onafhankelijke verzekeringsadviseur zal u graag vrijblijvend advies geven om uw auto op een gepaste manier te verzekeren. Bovendien kan er ook een verzekering op maat samengesteld worden, zodat u zeker weet dat de verzekering helemaal bij uw persoonlijke situatie past.

bestelverzekering

Zoek online een goedkope autoverzekering Capelle Aan Den IJssel

Wanneer u snel een gepaste en goedkope autoverzekering in Capelle Aan Den IJssel wilt vinden, is onze verzekering vergelijkingstool exact wat u nodig hebt. Aan de hand van enkele persoonlijke gegevens zullen we verschillende autoverzekeraars vergelijken.

Dankzij de vergelijkingstool van Assurantie010 zal u een gepaste en goedkope verzekering vinden die u ook meteen kan afsluiten. Hebt u hulp nodig of wilt u extra advies? Neem gerust contact met ons op.

Over Assurantie010.nl

Assurantie010 is een zusterbedrijf van Spée & Van der Maden Verzekeringen in Berkel en Rodenrijs. Assurantie010 biedt u alle mogelijkheden om snel, eenvoudig en zelfstandig verzekeringen te vergelijken en af te kunnen sluiten. Uniek is dat wij u tevens persoonlijk advies kunnen geven. Het advies van Assurantie010 wordt uitgevoerd door de medewerkers van assurantiebedrijf Spée & Van der Maden Verzekeringen in Berkel en Rodenrijs. Een afspraak  buiten dereguliere kantooruren behoort tot de mogelijkheden. Wilt u meer weten over Spée & Van der Maden Verzekeringen? Kijk dan op onze website www.speevandermaden.nl of neem rechtstreeks contact met ons op per email info@speevandermaden.nl  of per telefoon 010-2990960